Susanne Bruhn - Dance n´ fun

Johannas undervisning er både sjov og udfordrende. Sjove dansetrin til diskomusik  kombineret med styrketræning sidst i timen gør at hele kroppen bliver rørt og du får sved på panden. 
Det er dejligt med et fast hold - hvor man lærer hinanden at kende på kryds og tværs. Vi griner af og med hinanden
😊og det er fedt at få svunget hofterne hver lørdag formiddag. 
Johanna medbringer en lille sund snack som afslutning hvor der også er rig mulighed for at udveksle gode og sunde opskrifter. 
Så jeg kan varmt anbefale Johanna's Dance ' Fun!! 
Stacks Image 14

Silke Biranell - Get in shape
Jeg startede mit forløb hos Johanna i juni 2016. Det gjorde jeg fordi jeg havde fået tilbudt en hovedrolle på et teater sidst på året, hvor jeg vidste at jeg ville udføre opgaven bedst mulig, hvis jeg var i form, havde en sund krop og ikke mindst bedre selvtillid. 
Jeg havde i mange år, haft de der ‘klassiske’ 5kg for meget på kroppen, som jeg altid har ønsket at miste. Jeg har altid været for stædig til at søge diætist, fordi jeg tænkte, at jeg godt vidste hvad der var sundt og usundt. Ikke desto mindre blev jeg ved med at veje det samme:-) 
Måske var en fed arbejdsopgave den ultimative motivation for mig. Jeg er i hvert fald SÅ glad for, at jeg tog kontakt.
Hos Johanna har jeg lært en masse om mad, hvad vi har brug for, i hvilke mængder, stabilt blodsukker, hvad kulhydrater proteiner og kostfibre er for noget, at man kan spise næsten alt, men med måde, og at motion og vand er vigtige ingredienser i din hverdag. 
Jeg endte med at tabe 10 kg, min body age startede på 43 år og er nu på 24 år.
Jeg tænker ikke på dette som en kur, men som mit nye jeg og den måde jeg vil leve mit liv, for jeg er meget mere parat og glad, og det bedste er, at jeg jo stadig kan spise is og chokolade ;-) 


Stacks Image 17
Katrine Skjoldelev - Get in shape
Jeg trænede regelmæssigt og gik op i at få varieret og nærende kost, men alligevel følte jeg ikke min krop smed de ekstra kilo og tøjstørrelsen forblev den samme. 
Jeg startede hos Johanna for at få gode råd og vejledning til at få livsstilen helt på plads, så resultaterne blev synlig -både på vægten og på kroppen. Hurtigt fik jeg rettet op på de småfejl, jeg begik, som gjorde at jeg stod i stampe, og med jævnlige møder og tjek på vægten kunne jeg se, hvordan hendes råd fik rykket til mit vægttab, min sundhed og min motivation allerede inden for kort tid. 
Jeg har fået styr på den sunde livsstil og er blevet klogere på hvad kroppen har brug for og i hvilke mængder, og nu hvor jeg klarer mig selv, er vægten stadig intakt og komplimenterne kommer mig stadig i møde. At få vejledning hos Johanna er en livsstilsændring og ikke en kur, og med den livsstil jeg har nu, er pengene og tiden givet godt ud. 
Kh Katrine -og nu vil jeg tage ud og løbe en tur i det herlige vejr ;)

Stacks Image 20

Christine & Jens Peter - Duo
'Ingen løftede pegefingre, men en masse gode råd, inspiration og grin. Johanna har en fantastisk evne til at finde vores motivation og tilrettelægge forløb individuelt efter temperament og livsstil. Vi har valgt at køre et ‘parforløb’ for at stå sammen om ændringerne i vores kost og motion. Vi har fået hjælp fra Johanna til at slippe af nogle af uvanerne og er sikre på, at vi nok skal nå i mål og samtidig fastholde en sundere livsstil.


Allan Klie - Stay strong
Jeg har arbejdet med teater siden jeg var 21 år, og de fleste opgaver jeg har haft, har været fysisk krævende. Det betyder at træning har været en naturlig del af mit arbejdsliv i 30 år. For nogle år siden blev jeg så teaterchef, og det har betydet mere stillesiddende arbejde samtidigt med at mit stofskifte har ændret sig med alderen. Derfor tog jeg kontakt til Johanna for at få hjælp til at kunne håndtere den ændrede situation og de ekstra kilo, som pludselig sad på min krop!! Johanna har selv stået på scenen og har derfor stor forståelse for min situation, og vi nåede det mål sammen, som vi havde sat for mig. Jeg har ikke brug for en kur, men en omlægning af mine vaner, og her er Johanna fantastisk. Jeg kan varmt anbefale.Nanna Møller - Fit at work
Vi har trænet med Johanna en gang om ugen i snart to år. Fit at Work er noget af det sjoveste, man kan tænke sig; Fuld knald på musikken og nemme serier, hvor pulsen virkelig kommer op, og sveden springer fra panden. Så styrketræning på gulv, her kampsveder man også. Og til sidst udstrækning og afspænding.

Det giver et helt særligt sammenhold mellem os, der træner. Vi griner og stønner og sammenligner ømme muskler i dagene efter, og får i det hele taget en masse energi af det.
Jeg kan kun anbefale andre arbejdspladser gøre det samme, det giver virkelig et kick, og vi glæææder os til hver onsdag eftermiddag, hvor Johanna kommer med sit dejlige humør og skønne overskud.


Trine Ennistein - Dance n´ Family Fun
Til Dance n’ Family fun får du kvalitetstid på en sjov og sund måde med børnene. Både børn og voksne lærer hvordan kroppen  og hjernen kan trænes sjovt og kreativt til musik! Derudover lærer man også hvordan kroppen kan styrkes/koordineres på langt sjovere måder end vi kender fra de “almindelige” styrke og balance øvelser. Sidst men ikke mindst bliver store som små overrasket over hvor godt de sunde kostråd smager og ikke mindst får vi fortalt hvorfor det er vigtigt, at vores måltid består af lidt af det hele, så kroppen arbejder bedst muligt hele dagen.