
Vil du i gang med at fermentere
hvidkål der booster din tarmflora
og få tips om hvordan du bruger
det i dit køkken?
Det er faktisk ret nemt og når du har prøvet det med mig en enkelt gang så kan du bare blive ved med at kramme saften ud af hvidkål der hjemme.
I fermenteret mad findes der mælkesyre bakterier, også kaldt probiotika. De påvirker din tarmflora positivt, så du bedre kan optage den mad du spiser samt at de fremmer din fordøjelse.
Oversat fra latin betyder probiotika
”For Livet”!
Fermenterings workshop
D. 14/3-2020
Kl. 10.45-12.00
Kettegård Allé 2
2659 Hvidovre
Vi starter med at smage fermenteret hvidkål og får information om fermenteringsprocessen. Derefter snitter og ælter vi sammen.
Alle får et patentglas med hjem med
hvidkål der skal fermenteres i 3 uger der hjemme.
Pris 150 kr. per deltager. Minimum 10 deltager. Alle deltagere skal tage sin egen favorit kniv med.
Arrangementet kan afholdes på din arbejdsplads, på musikskolen i Hvidovre eller hjemme hos dig!
Booking: johanna@fridell.dk
