Stacks Image 5


Dance n´ Family Fun

Et hold for børn fra 7 år og deres familie


Sundhedspuljen smed penge i projektet 2014 så jeg kunne afprøve Family Fun og anskaffet det træningsudstyr som skulle bruges. Hver lørdag blev der trænet med nem, svedig dans til både voksen og børne musik, der bliver lavet styrketræning som leg med fokus på balance, stimulering af motoriksansen, med øvelser der hjælper mod Ipad nakke, sjippet og terpet mønstre i et 10 meter langt elastikbånd.

Sådan her forløber en undervisningsgang:
  • Neme dansetrin der giver sved på panden (30 min)
  • Styrketræning gennem leg (30 min)
  • Slides med billeder og information om sund kost i børnenes øjenhøjde (15 min) og en smagsprøve på en sund snack

Det er hjemme rundt spisebordet som vi forældre kan få ”fisken på disken” og snakke om hvad sund kost og træning kan gøre af gode ting for deres fremtid!

Video:
Dance n´ Family Fun

Trine Ennistein: Til Dance n’ Family fun får du kvalitetstid på en sjov og sund måde med børnene. Både børn og voksne lærer hvordan kroppen  og hjernen kan trænes sjovt og kreativt til musik! Derudover lærer man også hvordan kroppen kan styrkes/koordineres på langt sjovere måder end vi kender fra de “almindelige” styrke og balance øvelser. Sidst men ikke mindst bliver store som små overrasket over hvor godt de sunde kostråd smager og ikke mindst får vi fortalt hvorfor det er vigtigt, at vores måltid består af lidt af det hele, så kroppen arbejder bedst muligt hele dagen.