Lær med kroppen

Folkeskolen i

bevægelse!


Fysisk aktivitet gør børn klogere, styrker koncentrationsevnen og bevægelse er afgørende for børns sundhed, trivsel og indlæring.

”Det er en glæde at kunne bidrage til en anderledes måde at lære på”, siger Johanna. ”Jeg ville helt klart selv have haft gavn af ”Dansematematik”, dengang jeg var barn, for det at sidde stille og løse matematikopgaver var bestemt ikke min kop te i skolen”.

Sprogindlæring ”Byd op til dans-k” og ”Say it with dance” fungerer også super godt med bevægelser, dans er jo et internationelt sprog som alle kan forstå. Der er rytme i alle ord og med en dansekvadrat giver begreb som inden i, udenfor og ved siden af rigtig god mening.

Dans i gymnastiktimen har fokus på musikalitet, samarbejde og udtryk. Forløbet er tilrettelagt så 9 klasse trin har noget konkret matriale at læne sig opad, hvis de er så heldige at trække dans til eksamen.

At lære med kroppen giver sammenhold i klassen b la eftersom jeg arbejder udfra ”cooperativ learning” metoden hvor klassens samarbejdsevner i den grad kommer i spil.

Book et forløb til din klasse eller til skolens fagdag:
23619777 eller smid mig en mail: johanna@fridell.dk

Se videos fra tidligere forløb:
Lær med kroppen