Lige så snart jeg kunne holde et shippetåg i hånden så mimede til Carola Häggqvist og lært koreografierne udenad. Andre idoler som gjort stærkt indtryk på mig er Micheal Jacksson, Janet Jacksoon, Paula Abdul, Pernilla Wahlgren, Brøderna Ingrosso og Madonna. MTV åbnede op for en ocean af inputs og jeg sugede til mig og brugte danseinspirationen til at deltage i dansekonkurrencer på diskotek, til at undervise andre og som koreografi til dansegruppen United Colur Dancers.

Musicals
Den musical jeg er mest stolt af at have medvirket i er
Cats på Det Ny Teater i København 2002-2003
Jeg hade rollen som Rumpelteazer. Det var et amerikanskt team der stod for produktionen og det var original koreografi af Gillian Lynne.

Cabaret ligger mig også varmt om hjertet og den har jeg både spillet med i på Fredericia teater (2001) og koreograferet den - just love it! Bob Fosse der har lavet original koreografien har i det hele taget gjort stærkt indtryk på mig og den musical-lærer vi hade på Balletakademiet ”Tim Zimmermann” har også været great inspiration.

I
Annie get your gun, Det Danske teater spillede jeg Annies lillesøster og lavede en del sjov akrobatik med Henrik Lund, vi kalder stadig hinanden søstre og bror:-)

Guy and dolls på Aarhus teater var en lang fest, den musicalen har jeg også koreograferet efterfølgende til Palsgaard Sommerspil og elsker dansenumret Crapshooters ballet nede i kloakkerne med knee slides, spring og terninger!

Me and my girl var den første professionelle musical jeg medvirkede i, det var 1996 på Aarhus teater. Samme produktion sattes op på Nørrebroteater 1999, hvor jeg også medvirkede. Doing the Lambert walk, oi!

Piraterne fra Penzance på Aarhus teater var hylende morsom at lave. Alle piger drømt om Casper Philipsen der spillede hovedrollen...

Dames at sea på Aalborg teater år 2000 var fed step og Anne Mette Busch der spillede hovedrollen var mega sej!

The king and I på Slagthuset i Malmø 1999, var koreograferet af TJ Rizzo og forestillingen vandt ”Guldmasken” for bedste Musical, bedste scenografi/kostume og bedste koreografi.

Show Boat på Nørrebroteater 2002, et helt fantastisk stepnummer som TJ Rizzo koreograferede.

Chicago, er jo også en ynglings Fosse musical, jeg lavede pige monologen om arsenik... He had it coming!

Sommer i Tyrol på Nørrebroteater 2005, var danse partner med Silas Holst - kan man være heldigere?

i 9 år var jeg den Skøre heks Sulsulis i Tivolis Halloweenshow hvor vi også lavede impro bland gæsterne - det var totalt grineren og jeg har nok desværre skræmt en del mennesker…men jeg møder stadig i dag unger og voksne som husker netop den orange græskar heks med skæv accent og rap kæft:-)