Stacks Image 5


Stay strong

Har du altid været fysisk aktiv og er begyndt at drosle ned? Måske kan du ikke yde det samme som før, og lader måske helt vær, fordi det går dig på? Og muskler og led gør ondt?

Få hjælp til hvordan din krop bliver ved med at fungere optimalt og ikke spænder ben for et godt og aktivt liv efter de 40. 

Jeg har selv erfaring med at ikke kunne yde det samme nu, som den gang jeg lavede musicalen Cats på Det Ny teater. 

Følelsen at have udført udfordrende fysik hårde præstationer kan ingen tage i fra dig, og den følelse bruger vi i den træning og kost der passer til dit liv i dag. Måske mangler du mineralet magnesium for at bløde musklerne op? Måske skal der reguleres lidt på energi-indtaget for at lysten til fysiskudfordring melder sig. Det er stor gevinst ved at blive ved med at leve sundt, og pleje din krop med sund kost og træning. Den største gevinsten for mig er, at jeg bliver glad.

Pris:
1.300 kr inkl moms / pr måned bindende i 3 måneder

Det her får du:
8 konsultationer a´45 min. med fokus på kost, træning, motivation, vejning, måling af fedt % og body age.

Stay strong giver dig værktøjerne til at blive ved med at have et aktivt liv fyld af fest og ballade - og ja, det er også mange fordele ved det når det kommer til sexlivet!

Læs hvad Allan Klie fået ud af sit forløb:
På den igen!!!
I 2014 havde jeg et vejledningsforløb med Johanna. Jeg havde skiftet jobfunktion fra at være aktiv skuespiller med masser af indbygget daglig motion til at være teaterchef med meget stillesiddende arbejde. - og det kunne ses på min vægt.
Johanna hjalp mig tilbage på min ønskede vægt dengang. Så da kiloene i 2021 var røget på igen - og mere til. Så - PÅ DEN IGEN - fat i Johanna. Nu tre måneder efter er jeg 12 kilo lettere og med fornyet energi. Jeg er 56 år gammel, men har en bodyage på 40 år takket være Johanna.
Jeg har sundere vaner, kan passe tøj, som har hængt i skabet i årevis, og så har jeg genfundet min lyst til at træne.
Et program hos Johanna er ikke et spørgsmål om at tælle kalorier, men helhedsorienteret med mål og udfordringer. Hun har arbejdet på mit mindset, min kost og min træning. - og så har hun en sjette sans for hvornår jeg har brug for opmuntring i form af en træningsvideo eller pisk i form af en messengerpåmindelse om mine mål.
Tak Johanna. / Allan Klie